:: ACMilan-Fanatics :: AC Milan Fan Site  |  Mert mi a Milanért élünk!  |
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK - CIKKEK
HÍREK - CIKKEK : Serie-A: A Milané a legtöbb bevétel

Serie-A: A Milané a legtöbb bevétel

  2012.02.09. 16:43

Egy felmérés alapján kiderült, hogy Olaszországból az AC Milan rendelkezett a legtöbb bevétellel a 2010/2012-es szezont illetően.


A Deloitte minden évben közzéteszi az európai futballklubbok éves bevételeit. A 2010/2011-es idényt a Real Madrid zárta a legtöbb bevétellel, míg őt követi a Barcelona. A Milan a 7. helyezést érte el.

A listát a következő szempontok szerint állították össze:
- A mérkőzések bevételei, szurkolói jegyek, bérletek
- A szponzorok, és a hazai illetve a külföldi televíziós jogi szerződések
- További kereskedelmi bevételek

Az összesített listán a Milan a 7. lett, az Inter a 8., a Juventus a tizenharmadik 153.9 millió euró bevétellel. A Roma a 16., a Napoli pedig 20. lett.

ÍME A 2010/11-ES SZEZONBAN LEGTÖBB BEVÉTELT ELÉRŐ CSAPATOK NÉVSORA:

H CSAPAT BAJNOKSÁG BEVÉTEL %K
1. Real Madrid spanyol 479.5 millió euró +9.3%
2. Barcelona spanyol 450.7 millió euró +13%
3. Manchester United angol 367 millió euró +4.9%
4. Bayern München német 321.4 millió euró -0.5%
5. Arsenal angol 251.1 millió euró -8.4%
6. Chelsea angol 249.8 millió euró -2.4%
7. AC Milan olasz 235.1 millió euró -3.6%
8. Inter olasz 211.4 millió euró -6%
9. Liverpool angol 203.3 millió euró -9%
10. Schalke 04 német 202.4 millió euró +45%


H - helyezés
%K - Bevétel különbség a tavalyi idényhez képest, százalékos megoszlásban

Forrás: goal.com

 

 

 

 

 


SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Nagyon kedvezõ asztrológiai megrendelés! Születési horoszkóp+3éves elõrejelzés+konzultáció,csak 3000 Ft. Kattints várlak    *****    Ajándékozz kézmûves terméket Marilona Ékszerekbõl. Biztosan találsz megfelelõt, Valetin, esküvõ, szüli és névnapokra.