:: ACMilan-Fanatics :: AC Milan Fan Site  |  Mert mi a Milanért élünk!  |
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
HÍREK - CIKKEK
HÍREK - CIKKEK : Serie-A: A Milané a legtöbb bevétel

Serie-A: A Milané a legtöbb bevétel

  2012.02.09. 16:43

Egy felmérés alapján kiderült, hogy Olaszországból az AC Milan rendelkezett a legtöbb bevétellel a 2010/2012-es szezont illetően.


A Deloitte minden évben közzéteszi az európai futballklubbok éves bevételeit. A 2010/2011-es idényt a Real Madrid zárta a legtöbb bevétellel, míg őt követi a Barcelona. A Milan a 7. helyezést érte el.

A listát a következő szempontok szerint állították össze:
- A mérkőzések bevételei, szurkolói jegyek, bérletek
- A szponzorok, és a hazai illetve a külföldi televíziós jogi szerződések
- További kereskedelmi bevételek

Az összesített listán a Milan a 7. lett, az Inter a 8., a Juventus a tizenharmadik 153.9 millió euró bevétellel. A Roma a 16., a Napoli pedig 20. lett.

ÍME A 2010/11-ES SZEZONBAN LEGTÖBB BEVÉTELT ELÉRŐ CSAPATOK NÉVSORA:

H CSAPAT BAJNOKSÁG BEVÉTEL %K
1. Real Madrid spanyol 479.5 millió euró +9.3%
2. Barcelona spanyol 450.7 millió euró +13%
3. Manchester United angol 367 millió euró +4.9%
4. Bayern München német 321.4 millió euró -0.5%
5. Arsenal angol 251.1 millió euró -8.4%
6. Chelsea angol 249.8 millió euró -2.4%
7. AC Milan olasz 235.1 millió euró -3.6%
8. Inter olasz 211.4 millió euró -6%
9. Liverpool angol 203.3 millió euró -9%
10. Schalke 04 német 202.4 millió euró +45%


H - helyezés
%K - Bevétel különbség a tavalyi idényhez képest, százalékos megoszlásban

Forrás: goal.com

 

 

 

 

 


Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!